lauantai 2. marraskuuta 2013

kun mä nukahdin teille, mitä tapahtui meille? Eilen oli taas vähän Halloweenmeininkiä! Tällä kertaa pitkästä aikaa vanhalla tyttöporukalla illanviettoo Käpylässä. Oli tosi hämmentävää, mutta samalla ihan tajuttoman hauskaa!!! Ei olla tyttöjen kanssa varmaan yli vuoteen olla oltu kaikki yhtäaikaa paikalla, joten eilen oli mahtavaa :3 Tuli niin paljon vanhoja muistoja mieleen kaikista entisistä sekoiluista, seikkailuista ja tyttöjenilloista...oijoi.
Näiden tyttöjen kanssa on aina ihan mahtavaa, kaikki on niin erilaisia mutta samalla tavalla hulluja. Tiiä että tää meininki on niin spesiaalia ettei muissa tyttöjenilloissa niitä hetkiä koeta!
Saadaan aina nauraa ittellemme niiiiiin paljon kun mietitään mitä oikeesti on tullu joskus tehtyä. Ja voin nyt kertoo teille salaisuuden...kukaan ei tajunnu (edes minä) ennen kun istuttiin yhdessä ja juteltiin että piirsin ton solisluulla olevan tekstin väärinpäin (peilinkautta!) eli todellisuudessa siinä oli lukenu kokoillan "wop" eikä "pow" upsiiiiiii...
Perjantai meni siis siellä, mutta iltapäivällä kävin salilla! Ostin 2 kuukauden salikortin EasyFit Koivistonkylään, oli vaan 29.90e ;) Eilen tuli hyödynnettyä jo kuntosalia ja spinningiä. Tarkotuksena on mennä huomenna uudestaan, koska tänään selvisin kotiin vasta niin myöhään iltapäivällä, lepopäivä on aina tarpeen :)
Koulu alkaa pikkuhiljaa jo puskeen päälle, viimeviikollakin teki mieli vaan aina ottaa päikkärit ja viime sunnuntain itseasiassa nukuin melkein kokonaan, oli vaan tajuton väsymys kaikesta. Mutta enää 2 kuukautta niin on joululoma ja ei koulu nytkään vaikeeta oo, on vaan monta saman aineen kurssia samassa jaksossa niin pää menee vähän pyörälle ja tekee mieli vaan kahvitauolle kokoajan hahah!


Hii vihdoin jaksoin päivittää taas, ehkä siellä ruudun toisella puolella on joku jota kiinnostaa mun sekolut! LUPAAN että see you soon! xx Vergi

2 kommenttia:

VK kirjoitti...

Mua kiinnostaa sun sekoilut! !WOP

Veera Karhu kirjoitti...

hyvä että joku siellä! POW!