tiistai 29. lokakuuta 2013

back in real life

Tervepäterve täällä sitä vihdoin ollaan, kerrankin. Viimeviikko meni superväsyneissä merkeissä koulun taas alettua yli puolenvuoden tauon jälkeen, oikeestaan yli vuoden jos ei huomioida koulua Hollannissa ja parin kuukauden lukiojaksoo keväällä ennen kun lähdin Saksaan. JOTEN aamuherätykset on taas melkoista itsemurhaa, kun viimeks on tullu herättyä ennen seittemää aamulla yli puoli vuotta sitten.
Jokatapauksessa koulussa sitä nyt ollaan, eli ainakin joskus tääkin tyttö tulee valmistumaan (kokki ja ylioppilas hell yeah!)
Viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä, ei ollu oikein mielenkiintoo lähtee kreisibailaan, oli vaan yleinen väsymystila päällä. Niimpä käytiin kavereiden kanssa perjantaina vaan kahvilassa vähän hengailemassa ja pelaamassa Trivial Pursuittia ( mulle tulee aina vaikeimmat kysymykset! ) Lauantaina sainkin itteeni jo vähän liikkelle ja suuntana oli Tuulin Halloweenbileet/opinnäytetyö. Talo oli koristeltu ihan sikamakeesti ja saatiin hyytelöshotteja ja herkkuruokaa, mikä unelma! Ja tunnelmaa lisäs vielä se ettei kenenkään asuista puuttunu tekoverta ja ties mitä muita kauhujuttuja. Kotona valmistautuessa aattelin että "huh taidan olla ihan ylipukeutunu kohta" mutta eheeeei! Mun asu oli itseasiassa aika kesy kaikkeen muuhun verrattanu :D Olin siis tollanen kauhunukke, mistä näättekin nyt muutamia otoksia. Kokokuvaa mulla ei oo kun en vielä vienyt kameraa korjaamolle ja muut kuvat on vielä puhelimella. Mutta asuun kuulu siis sifonkipaita, kellohelmanen skottiruutuhame ja illalla viimeisteltynä päässä oli vielä kunnon pyhäkoululapsi saparot. Anteeksi väärinkirjoitukseni, liian vaikeita yhdyssanoja O:


Näkemisiin taas, kyllä multa kunnollistakin asiaa jossain vaiheessa tänne pulpahtaa, muunmuassa eräästä reseptistä jonka sain ;) see ya, read me! xx Vergi

Ei kommentteja: