keskiviikko 2. lokakuuta 2013

baby needs some protection, but I'm a kid like everyone else

 woven skirt black-lollipop, Tally Weijl 25,95€ dart ear-cuff, Tally Weijl 2,95€
neule Carlings, sukkahousut Indiska

 housut, Colloseum 25,99€ neuletakki, Rosemoda 19,99€ sulkakorvakorut, New Yorker 1€
tuubitoppi ja ballerinat H&M

 Mid long coat white sand, Tally Weijl 49.95€ toppi, Madonna 5€ infinity bracel, Tally Weijl 3.95€
 
Huhuh! Siinä vihdoin pari viikkoa sitten hankitut oman vaatekaapin uutuudet. Noiden housujen tyylisiä olin ettinyt jo aikasemmin, mutta nyt löyty täydelliset! Syystakkia en edes lähtenyt hakemaan, tavoitteena oli vaan löytää uusi musta trenssitakki, kun hukkasin edellisen, kirpparilta alle kymmenellä eurolla ostetun jonnekkin ): Mutta löysin vielä paremman tilalle! Muita löytöjä oli tuo punainen "I don't have a dirty mind I have a sexy imagination"-treenitoppi ja pari korulöytöä. En ammatin takia käytä hirveästi koruja, lähinnä rustokorua ja muita timanttikorviksia, mutta ton infinity-korun nähtyä oli pakko saada se. Jotenkin se sopii nyt mun tilanteeseen ja muutenkin ajatuksiin, kaikki jatkuu, tavalla tai toisella.
Nyt vielä viimeinen rutistus töissä ja yhdeksän päivän työputki on ohi ja vapaapäivä edessä! Sitten enää kolme päivää töitä jäljellä ja ensi viikon keskiviikkona tämä tyttö jättääkin jo hyvästit Bernkastel-Kuesille :) Sweet home I'm coming!!! Kohta Tampereen villi tyttö onkin jo siellä ;)
xx VergiläinenPs. Loppuun vielä biisi jota rakastan, mutta joka saa mut samaan aikaan niin murheelliseks. Onko tämä mahdollista?

1 kommentti:

Mysteryman kirjoitti...

Pidän sun tyylitajusta, ja sillä sä ootkin ansainnu mun kiinnostuneen katseen.