lauantai 16. marraskuuta 2013

you better work bitch

Nyt vähän sporttipostausta! Kuvien laatu on huono, koska kaikki on netistä (weheartit), haettu mm. nimillä fitness, streching, nike ja sport.
Päätin ettiä vähän kuvia millä saisin omaa sporttimotivaatiota vielä nostettua lisää. Käyn tällähetkellä easyfit Koikkarissa ja voin sanoo että se on hyvä sali. Lähellä koulua eli pääsen aina koulun jälkeen suoraan enkä ehi laiskistua hahah. Siellä käy kaikenlaista porukkaa painonnostajista vanhempiin ihmisiin. Halusin aloittaa salilla käymisen, koska en oo liikkunu kunnolla yli vuoteen, no Hollannissa pyöräilin työpäivinä 10km, mutta muuten en mitään. Ja tiedän että kun oon laittanu rahani johonkin niin haluan hyödyntää ne ;) Easyfit oli siihen aikaan kun ostin jäsenyyden eli n. kolme viikkoo sitten 29,95kk grouponin tarjouksella. 


 Haluisin eniten kehittää vatsalihaksia, senkin takia että mulla on lapsena ollu paljon selkäongelmia ja jo sillon sain fysioterapeutilta fysiikkaohjeet joissa piti tehdä vatsoja jotta kehon kannatus vahvistuu. Joten koen sen tarpeelliseks ihan terveydellisestäkin syystä ja eihän ulkonäöstäkään ikinä haittaa ole!
Ennen kun muutin Hollantiin harrastin tanssia aktiivisesti ja siellä kehitty kordinaatio ja notkeus. Nyt haluaisin taas tulla notkeammaksi etten aina olis ihan jumissa. Ja ikävöin tanssiakin, se on niin rentouttavaa!


Toinen mitä haluaisin kehittää on kädet, koska joudun töissä kantamaan niin paljon painavia laatikoita ja työvälineitä. Ja keittiössä pitää pärjätä miehille! Ja rakastan salilaitteita, koska vihaan punnertamista.
Yleensä teen salilla siis käsitreeniä ja vatsoja, sekä pakaroita koska hyvässä pyllyssä ei oo mitään vikaa hahah:D Mutta mun treenaaminen on vielä kesken ja yritän kovasti löytää aina aikaa ja intoa salille, koska ilman hikoilua ei saa tuloksia.
En oo mikään hirvee sporttimimmi, en tarkkaile mun ruokavalioo ollenkaan ja elämäntavatkin vois joskus olla vähän terveellisemmät, cheers! Mutta tiedän vaan mitä haluan ja nyt kun elämä on muutenkin vähän sekavaa ja stressaavaa joka suunnasta, kuntosali on mulle se keino paeta sitä. + koska en omista ajokorttia (autokoulussa silti jo!) niin pyöräilen joka päivä kouluun ja kaupungille jos sinne on jotain asiaa. Saa vaan nähdä miten käy sitten kun tulee lunta, oonko reipas heräämään niin aikasin että ehtisin kävellen kouluun vai päädynkö aina meneen autolla...
xx Vergi

Ei kommentteja: