torstai 5. syyskuuta 2013

winefest & amusement park

Thank god it's over! Viinifestit nimittäin. Työpäivät veny aina kymmenen-kahentoista tunnin pitusiks ja siihen päälle vielä omat huvittelut, koska tottakai näistä juhlista piti nauttia, kun kerran täällä vaan ollaan! Viinifestiä edeltävä tiistai oli vapaapäivä, joten mentiin Jimmyn kanssa seikkailemaan Wittlichiin ja vähän shoppailtiinkin. Loppuviikko onkin aika hämärässä, päivät meni töissä ja illat/yöt weinstrassella eli viinikadulla, rokkikeikkoja kuuntelemassa ja huvipuistossa. Oli kyllä aikamoinen viikko! Kaikinpuolin, vaikka mitä ehti sattua ja tapahtua niin töissä kun muuallakin. Hauskaa kyllä oli ;) Eilen keskiviikkona sain vihdoin rentoutua vapaapäivän merkeissä ja meninkin uima-altaille ottaan arskaa ja vaan aatteleen asioita, vihdoin sain olla vaan oman pääni kanssa. Sunnuntaina seuraava vapaapäivä ja nyt laskenkin jo aamuheräämisiä siihen!
Taas vaihteen vuoksi vähän sekava postaus ja harmi kun viinikadulta ei tullut otettua kuvia, mutta koko Bernkastelin suurin tie oli siis suljettu ja täynnä erilaisia ruokakojuja ja viinipisteitä, musiikkia ja keikkoja oli ympäri kaupunkia ja näin täällä ensimmäistä kertaa neljän kuukauden aikana PALJON NUORIA IHMISIÄ. Olin ihan hämmentyny aina iltasin kun kadut oli täynnä tuhansia nuoria.
Nyt työt odottaa, toivottavasti pääsisin jo kymmenen jälkeen omaan sänkyyn nukkumaan, mutta ikinä ei voi tietää...Toivottavasti Suomessa kaikki hyvin ja laittakaa ihmeessä kysymyksiä viinifesteistä tai mistä vaan! xx Vergi

Ei kommentteja: