lauantai 6. huhtikuuta 2013

waking up but staying down, your hero's left ya, bleedin'


 mekko 10e, Carlings
 Super skinny Super low jeans 19.95, H&M


 Housut 12e, H&M

Vähän lähiaikojen ostoksia, H&M:n  paketti tuli tänään ja vielä on yhet tennarit matkalla. Mekon hankin lähinnä synttäreitä varten, onhan se vähän tollanen makkarankuori, mutta pitsiselkä oli nii ihana ja oon pitkään jo halunnu simppeliä mustaa mekkoo missä on vetoketju edessä. Ja sitäpaitsi oikeilla kengillä ja koruilla se on tyylikäs ;)
Muuten viikko on kaikin puolin ollu hämmentävä ja stressiä alkaa kertyä Saksaan lähtemisestä ja sitä ennen tehtävistä koulujutuista, eikä joidenkin ihmisten läsnäolo ainakaa helpota sitä ollenkaan. Tuntuu että kaikki vanha on taas palaamassa takasin, mutta sen ymmärtää ne jotka tietää muutenkin.
MUTTA positiivisempiin tunnelmiin! Eilen oli nastaleenan synttärit ja apua en ymmärrä miten Nasti voi olla jo 18 :D Vietettiin iltaa Idan ja Nastin kämpässä kunnes bilejoukko lähti baariin. Palasin kuitenkin viettään rauhallista (mitä se ei kuitenkaan ollu) koti-iltaa. Tänään päivä onkin menny vaan kuviksen etätehtävien ja muiden asioiden järjestelemiseen vaikka ulkona on hieno sää ): No ehin ehkä nauttiin siitä hetken kun meen Ninnin ja Lassin tupareihin! Tuntuu että kaikilla on oma asunto nykyään...nyt näkemiin xx Vergi

Ei kommentteja: