maanantai 29. huhtikuuta 2013

good times


Täällä taas! Koska siitä on nii kauan aikaa  nii tiivistän viime aikojen tapahtumat tähän postaukseen. Lets go!
11.4 koitti se päivä kun kaikki muuttu lailliseksi. Ida ja Nasti aiheutti mulle päivällä kauheen sydärin kun pääsin tunnilta ja menin vaihtaan vaatteita. Yhtäkkiä kaks sekopäistä naista juoksee oventakaa ja kiljuu täyttä kurkkua! Siitä se alamäki lähti kun skumpalla aloteltiin, sitten tuli sangria, Idan ja Nastin kämppä kunnes lopulta Fat Lady ja Vamos a la Playa bileet.


 New Yorkin Sangriaa NAM


 Aikuinen en ainakaan vielä oo :D

Siinä välissä seuraskin Ruutin aikuistumisriitti, paljon koulujuttuja, tilaus koululla ja ties mitä. Lopulta viimeviikolla oli viimenen keittiötunti jolle osallistuin ja viikonloppuna vietettiin läksiäisiä ghettoteemalla (lähtö Saksaan 5.5!). Meininki oli taas sitä luokkaa, että kaikki ei välttämättä muistu mieleen...kuviakin löytyy vaan muutama, koska kuvaaminen jäi sattuneesta syystä vähemmälle sinä iltana.

Tänään oli viimeinen koe, jotka piti tehdä ennen lähtöö ja HUH on niin helpottunu olo. On kyllä tullu luettuakin sen verran, että tää tekee hyvää. Loppuviikko on vaan chillailua ja pakkaaminenkin pitäis kenties aloittaa jossain kohtaa, mutta vielä kerkiää! Nyt pidän blogin paremmin ajan tasalla, viimeajat on vaan ollu niin stressaavia ja kouluntäytteisiä, ettei aikaa tuntunu riittävän mihinkään.
Tiedän että tällä kertaa tuun kaipaamaan kaikkia mun kavereita enemmän kun koskaan. Vaikka oon Saksassa vaan kaks kuukautta enemmän kun Suomessa, välillä tuntuu silti niin haikeelta lähtee taas vaikka tiedän sen olevan taas niiiiiin huisia. Tällä kertaa Suomeen jää vaan lisää tärkeitä ihmisiä mun elämästä. ! xx Vergi

Ei kommentteja: