maanantai 19. marraskuuta 2012

do everyday one thing that scares you and remember the compliments you receive, forget the insults


Song that always, well usually, makes me happy


 Taco and my sister from another mister!

 Chris Patrik Sara
Lauantai-iltana mentiin Tuulin ja Saran kanssa elokuviin nauttimaan Twilightista! Alkuun se vaikutti tosi laimeelta, enkä ollu nähny edellistä leffaa joten olin vähän kujalla, mutta lopulta se oli kyllä superhyvä.
Leffan jälkeen tultiin takasin kotiin ja melkein heti lähettiin Saran kanssa takas bussipysäkille, koska mentiin Leon luo joka työskentelee myös Golden Tulipissa kuten Sara, Taco ja Patrik. Istuttiin siellä iltaa pelaamalla Mario Karttia ja juttelemalla. Ainii, kuten kuvasta huomaa ei kannata juoda meloniboolia jollei haluu vihreetä kieltä :D Myöhemmin päätettiin lähtee baariin joten käveltiin kaupunkiin ja mentiin toiseen niistä baareista johon Taco pääsee sisään (joskus oli kuulemma iso tappelu kaupungissa josta seuras porttikielto melkein kaikkialle) Oltiin siellä kunnes tuli valomerkki ja vaihdettiin Bubblesiin joka menee vasta viideltä kiinni. 
Oli ihan superhuikee viikonloppu vaikka tapahtu myös asioita joita ei todellakaan ois pitäny tapahtua. Eilinen oli oikeesti sekavin ilta IKINÄ. Kaikki olin ihan helvetin sekasin ja menin aamulla kymmeneltä nukkuun joka kertoo myös jotain. Virheistä oppii, eikö niin?

2 kommenttia:

Sister from another Mister kirjoitti...

Vaikka oli iha sekavaa lopus nii oli kyl superkivaa muute!!:)<3

Kyl sää tiät :D kirjoitti...

Veera vaa rillaa, voja voja :D