maanantai 24. maaliskuuta 2014

like a gust of wind you head me off sometimes

(parempi kun Pharrelin happy!)
Tsao ja hola, täällä taaaas. Viimeajat oon vaan kuollu mm. töiden ja yo-kirjotusten parissa mutta mun osuus loppu jo tältä keväältä ruotsiin viime maanantaina! Joten kun stressiä pukkas niin mulla oli hyvin aikaa miettiä mikä kaikki mua ärsyttää ja sainkin hyvän listan aikaseks! Kaikkeen en nyt ehkä kehtaa jakaa teidän kanssa mutta saatte kuulla osan! Nauttikaa raivonpurkauksesta hahah.
koska en oikeestaan harrasta muuta kun kaksarikuvien ottamista ittestäni niin kuvasaldo jää tähän!

1. AGRESSIIVISET KUSKIT
Sain vähän aika sitten ajokortin ja vaikka kuinka ajan aina liikennesääntöjen ja nopeusrajotusten mukaan niin tuntuu aina, että jotain se häiritsee ja pahasti. Motarilla satasen rajotuksella ajan jo 110 ja jonkun on aina pakko a) ohittaa b) ajaa muuten vaan perseessä kiinni. Näitä löytyy. Huomasin tän erityisesti kun oma pikku kaara hajos keskellä valtaväylän liikennevaloja. Sitä tööttäysten ja vihasten mulkoilujen määrää…Voitte kuvitella myös sen paniikin määrän kun oon n. viikon omistanu kortin ja käy näin, siitä ei ollu paniikkikohtaus kaukana. Ihmiset yleensä vaan kuvittelee, että oot surkee kuski jos auto ei lähe valoista liikkee tai on keskellä risteystä jumissa, kovin monelle tuskin tulee mieleen mahdolliset autoviat. Just sayin'.
2. YO-KIRJOTUKSET
Piti laittaa oikeen capsilla koska ärsytys oli niin suuri. Mun stressitasot oli niin korkeella kun kamppailin töiden ja lukemisen kanssa, tuntu ettei aika riitä mihinkään. Lisäks oon ehkä vähän yo-kriittinen koska käyn amislukioo ja yo-kirjotukset on suunniteltu päivälukion opetussuunnitelman mukaan eikä ammattilukioo pahemmin oo huomioitu. Mikä tarkottaa että päivälukiossa kursseja ehitään käymään enemmän, amiksessa vaan kaikki pakolliset. Muut käyt sitten iltalukiossa jos psyyke enää kestää. Nyt ihmiset miettiii että oma valinta mennä amislukioon, missä tehään kaksinkertanen duunimäärä peruslukioon verrattuna ja niin onkin, kirjotuksissa ois kuitenkin ihan kiva ottaa huomioon muutkin kun normilukiolaiset.
3. AMIS VS. LUKIO
Yleisesti vaan ärsyttää sellanen vitun amikset- asenne. Tulkaa ite kokeileen. Ei lisättävää.
4. IHMISET KETKÄ EI VASTAA (HETI)
Puhelut, viestit, whatsapit…you name it. Ei oo enää friendzone vaan seenzone (whatsapp ja fb).
5. KUN EI NUKUTA
Mutta pakko nukkua, ei tuu mitään.
6. KIPEYS
En tunne hirveen montaa ketkä nauttis kipeenä olemisesta, mutta tämä etenkin keväällä, kun ulkona on vihdoin lämmintä ja auringonpaistetta ja sitten ikkunasta kattelet vaan haikeena pihalle.
7. YLIMIELISET IHMISET BAAREISSA
Kyl te tiiätte.
8. TAVARANPALJOUS
En kestä, liikaa vaatteita ja turhaa tavaraa. Mutta onneks on kirpparit! Joten nyt kaikki muotitietoset ja ---tiedottomat ottakaa suunnaks bonuskirppis ja pöytä 82, sieltä löytyy vaikka mitä Vansseista jakkupukuun. Hopihopi, siellä on pöytä torstaihin asti!
xx Vergi 
Ps. perjantaina Hollantiin!!

1 kommentti:

VK kirjoitti...

Nice letti! Ja kunnialla selvisit kirjotuksista! Ps mitkä vanssit myyt pois?