lauantai 7. joulukuuta 2013

like stupid Adam and Eve they found their love in a tree

(paita H&M, hame Cool Cat)
Täällä minä taas. Eilen juhlittiin ihanan Krissen pääsyä ylioppilaaksi! Oli kyllä hyvät pirskeet kiitos pulu;) Illalla päädyttiinki sitten taas vanhaan hyvään tuttuun Puumaan…:D no nuoruuttahan tässä eletään niin mikäs siinä.
Kaikilla tuntuu olevan jotain sanottavaa eilisestä mellakasta, joten ny tulee sit täältäkin suunnasta vaikka kaikki on jo ihan kyllästyneitä. Mitä enemmistö aattelee on että voi jumalauta mitä juntteja, pitääkö hajottaa ikkunoita ja polttaa Suomen lippua yms vastaavaa. Oon samaa mieltä siinä ja on totta että osa oli siellä muuten vaan riehumassa, mutta on siinä muutakin taustalla minkä takia tollaseen osallistutaan. Kuten nuorisotyöttömyys ja verorahojen käyttö. Eilen jo keskusteltiin tästä pariin otteseen ja hyvä kaveri joka oli itekin paikalla niin sano että mieluummin tekee asialle jotain eikä istu kotona valittamassa miten kaikki on huonosti. Munkin mielestä julkisten paikkojen paskominen ja muu on turhaa, sehän vasta niitä verorahoja säästääkin wait what…Ja eilenkin kaupunki oli täynnä skinejä kun sinne illalla meni ja useet hakee vaan tappelua mikä on kanssa niin turhaa perseilyä, herätkää ny jo.
Etenkin veteraaneille itsenäisyyspäivän vastaanotto on todella tärkeä tapahtuma ja sitä pitäis mun mielestä kunnioittaa, ilman heitä ei oltais välttämättä nyt tässä. Oon sitä mieltä että jos kannattaa jotain aatetta niin good for you, mutta samalla ottakaa vastuu teoistanne.
Ja tää on vaan mun mielipide.
Toivottavasti vietitte ihanaa itsenäisyyspäivää kaikki ja nautitte vapaapäivästä kukin tyylillänne, me ainakin…hahhah. Tänään olis tiedossa vielä parit jatkot, joissa käyn moikkaamassa ja pari muutakin tapahtumaa, saa nähdä minne tänä iltana keritään. Nauttikaa viikonlopusta kaikki!
xx Vergi

Ei kommentteja: