torstai 8. elokuuta 2013

sisarusviikko

Anteeksiiiii hiljaiselosta, Vilma siis oli täällä viimeviikon ja kaikki vapaapäivät meni yhdessä hengailuun ja rentoutumiseen. Vietettiin myös 20.v synttärit muunmuassa sightseeingilla, sadepilven keskellä, minigolffaamassa ja tottakai drinksuilla! Myöhemmin luvassa oli viel piknikkiä, reivausta ja ties mitä muuta.
Nyt vietän viikkoo yksin täällä meidän Saksan kämpässä, kun Reetta meni visiitille Suomeen ja Vilmakin lähti maanantaina Suomeen jatkamaan synttäribiletystä. Tälläkin viikolla vaan yks vapaapäivä, mikä on kyllä uuvuttavaa mutta kaikesta selviää! Ja eilen kuulin ihanimman uutisen varmaan koko kesänä! MINUN JIMBELO TULEE SAKSAAN! Oon niin onnellinen :*
Ps. Anteeksii myös kuvien koosta, vaihdettiin Vilman kanssa koneita sen Aussivuotta varten eli luovuin miniläppäristäni ja nyt blogi ei oikein pelaa tällä megaisolla koneella eli perseilymeiningeissä mennään...hang in there!
xx Vergi
Ja muuten huomenna tasan kaksi kuukautta niin lennän takasin Suomeen, oon superhappy! Can't wait!!

2 kommenttia:

Some guy kirjoitti...

Kohta nähdään kaunokainen!!

VK kirjoitti...

ihania kuvia! mulla on aina sama ilme :D koita pärjäillä siellä ja jimmy on ihan kohta siellä ja säkin oot ihan just taas suomessa!