lauantai 11. toukokuuta 2013

"Meidän koti on siellä missä me ollaan. Se mistä me ollaan kotosin ei oo olennainen asia, vain se mihin me halutaan mennä yhdessä"

 vappunaama
 Best thing ever - Chinese food!
 farkkutakki DIY, paita Monki
"Novellet tulee kohta ylös"

Kuvia vapulta ja viime viikonlopulta kun käytiin Funparkissa. Käytiin myös Watami-sushissa syömässä ja nam sushia ja kiinaliasta buffetista, meinasin räjähtää. Vappuna mentiin ensin Miljan kanssa koskenrantaan, en ottanu yhtään vappukuvia! Pyörittiin siellä ja nähtiin paljon tuttuja, lopulta oikeestaan koko ilta meni siellä, kunnes 12 aikaan lähdin koskenrannasta ehkä sata metriä kauemmas tupareihin :D Oli tosi hauska ilta ja näin vanhoja tuttuja pitkästä aikaa! Ensin suunnitelmissa oli mennä k-rannasta baariin, mutta suunnitelmat muuttu illan aikana :)
Lauantaina mentiin Funparkkiin ja vaikka siitä vois luulla, että se on tarkotettu vaan pikkulapsille niin kyllä sieltä löytyy vaikka mitä myös vanhemmille! Ja saatto tulla vähän huono-olokin muutamassa laitteessa...:D Lasersotaa, huvipuistolaitteita, stimulaattoreita, 3D ja 6D- laitteita sekä tietenkin HopLop :) Ja hyvässä seurassa on aina hauskaa! xx Vergi

1 kommentti:

Too Hai kirjoitti...

Funparkissa alkaa oikeesti oksettaan