tiistai 30. lokakuuta 2012

Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home

 
 Oon viime aikoina ollu ihan ihmeellinen, kujalla kaikesta ja muutenkin ihan sekasin kokoajan. Joten toi kappale jotenkin kuvaa sitä tosi hyvin.
 Töistä saatu söpö yllätyspaketti!


 "Hey I'm a veggie!"

 Pari hullua menossa kaupunkiin

Viime viikon torstaina alotin työssäoppimisen Hiltonissa. Meen töihin aina pyörällä ja Hiltonille on noin 5km joten joka päivä tulee tehtyä pieni pyörälenkki. Onneks ei oo satanu vettä kun vaan kerran kun tulin illalla pyörällä takasin kotiin! Hiltonissa on ollu mukavaa ja oon tehny paljon uusia asioita keittiössä mitä ei Suomessa olla tehty. Aattelin että teen teille postauksen Hiltonista, mutta mulla ei oo kuvia sieltä paitsi noi pari tossa yläpuolella jotka otin taukotilasta, kun meillä oli/on Halloween teema :) Staff restaurant oli koristeltu hienosti hämähäkinseiteillä ja kurpitsavaloilla ja siellä oli meille kaikkia Halloween-karkkeja, nam!
Viimenen kuva on myös tältä päivältä kun mentiin Saran ja Anniinan kanssa käymään kaupungilla ostamassa vähän ruokaa, mutta eksyttiin leipomoon ja siellä myytiin tollasia croissantteja joissa oli vaniljamönjää päällä ja ne makso vaan 1e/ 2kpl! Ja ne oli isoja. Oikeestaan päädyttiin sinne leipomoon, koska katottiin jos siellä ois Janikalle joku kiva synttärilahja, mutta lopulta ostettiin juttuja vaan ittellemme :D (Sori Janika! xD)
Aattelin siis kirjottaa teille myöhemmin tarkemmin Hiltonista ja toisen postauksen jostain syvällisemmästä, saa nähdä mitä tänne ilmestyy.
Ps.ylimmän kuvan paketin sain muuten töissä Mustafalta ja hymyilevä kasvis on myös Mustafan käsialaa :D

Siinä kaikki sekavuus tältä kertaa, nyt alan tekeen jotain salaperäistä, siitäkin ehkä myöhemmin jos kaikki onnistuu!
Xxx Vergi

Ei kommentteja: